معطلی ۶ ماهه بازنشستگان تأمین اجتماعی برای دریافت معوقات حقوق فروردین و بیمه تکمیلی آزمون کارشناسان رسمی دادگستری سال ۱۴۰۴ برگزار شد (۱۷ مهر) شهادت مامور مبارزه با مواد مخدر در درگیری با قاچاقچیان مسلح در محور نهبندان - زاهدان (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستور رئیس‌جمهور برای اقدام فوری در زمینه کودکان بازمانده از تحصیل توضیحات قوه قضائیه درباره آخرین وضعیت پرونده کرسنت و حساب بانکی بابک زنجانی در مالزی سقوط مرگبار کارگر جوان از ساختمان در حال احداث مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستگیری ۲۵۹ معتاد و مواد فروش در مشهد در هفته فراجا (مهر ۱۴۰۴) لزوم ثبت‌نام دانش‌آموزان ایرانی فاقد مدارک هویتی در اسرع وقت وزیر آموزش و پرورش: امسال بیش از ۱۵۰ هزار کودک در مقطع ابتدایی از تحصیل جا ماندند (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ترس‌های اجباری نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۴ کی اعلام می‌شود؟ رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: مشهد باید در موضوعات گردشگری سلامت و فرهنگی، نقش ملی و منطقه‌ای ایفا کند آموزش کمک‌های اولیه به رانندگان باید در صدور گواهینامه الزامی شود ۱۰ درصد ایرانیان کالری لازم را دریافت نمی‌کنند دارورسانی رایگان درب منزل بیماران‌ ام‌اس در سراسر کشور کاهش آمار تصادفات درون‌شهری در خراسان رضوی طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ ۷۰ تا ۸۰ درصد نوزادان کم‌وزن، با تغذیه مناسب به منحنی رشد طبیعی بازمی‌گردند اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به بیماران نیازمند زندگی دوباره بخشید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش کیفیت هوا در مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هدف‌گذاری جذب ۵ میلیون گردشگر از عراق | آرامگاه شمس در مهر ۱۴۰۵ بهره‌برداری می‌شود آتش به دامنه دماوند افتاد | نابودی ۸ هکتار پوشش گیاهی به دلیل سهل‌انگاری گردشگران رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی: فعالیت دانشگاه آزاد بدون هیچ وقفه‌ای ادامه می‌یابد از شیر مادر تا صبحانه مدرسه، مسیر سلامت کودکان ایرانی درباره تربیت فرزندانی قوی اما خسته که نقاب قدرت بر چهره دارند | قوی، اما ترک خورده برگزاری رویداد بین‌المللی خاطره‌نویسی با هدف زنده‌نگه‌داشتن یاد شهدای جنگ ۱۲ روزه + شرایط شرکت در رویداد کمبود بیش از ۸ هزار محیط‌بان در کشور احیای دریاچه ارومیه با جدیت در حال پیگیری است صدور کیفرخواست برای سرنشینان کشتی قاچاق سوخت در هرمزگان | سرنشینان، اتباع ۴ کشور خارجی بودند سالانه حدود ۱۰۰ هزار شکایت در سامانه ۱۳۶ ثبت می‌شود
سرخط خبرها

نقش آموزش در افزایش ایمن سازی جامعه

  • کد خبر: ۱۹۷۷۸۴
  • ۱۱ آذر ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۵
نقش آموزش در افزایش ایمن سازی جامعه
در مواجهه با مخاطرات، مهم‌ترین رکنی که به تاب آوری یک جامعه در کاهش عوارض حادثه کمک می‌کند، آموزش مردم آن جامعه است.

بیست و پنجمین مانور سراسری زلزله و ایمنی به مناسبت روز ملی آمادگی در برابر مخاطرات در مشهد نیز با حضور دانش آموزان برگزار شد. دانش آموزان به عنوان یکی از ارکان اصلی جامعه و همچنین یکی از پل‌های ارتباطی ما با خانواده‌ها و کلیه محلات از اقشار بسیار مهم هدف هلال احمر برای آمادگی در برابر مخاطرات هستند، بنابراین همواره آموزش‌های امدادی به دانش آموزان در دستور کار جمعیت هلال احمر قرار داشته است.

به عنوان مثال در استان خراسان رضوی بیش از ۱۲۰۰ کانون دانش آموزی در مدارس فقط در سال تحصیلی جاری در هزار دوره دادرس «دانش آموز آماده روز‌های سخت» در هر مدرسه دو تیم امدادی چهارده نفری و درمجموع ۲۸ هزار نفر از دانش آموزان پایه هشتم آموزش‌ می‌بینند.

در این آموزش‌ها مهارت‌های سی پی آر، احیای قلبی عروقی، درمان، حمل مجروح، بانداژ، پانسمان، سوختگی، اطفای حریق، چادرزنی و مواردی از این دست و همچنین به صورت اختصاصی مهارت‌هایی در زمینه زلزله را کسب می‌کنند.

در این راستا، چون کشور ما یک کشور زلزله خیز است، آموزش نحوه ترسیم نقشه خطر پذیری مدرسه به عنوان نقاط ایمن و نقاط غیر ایمن و شناخت بخش خطر پذیر محله‌ای که مدرسه در آن واقع شده است، با همکاری مسئولان محلی، آموزش پناه گیری، خروج ایمن از مدرسه در ساعت زلزله و همچنین تثبیت و نشان دار کردن و پناه نگرفتن در نقاط غیر ایمن در دستور کار قرار می‌گیرد. امسال هم در بیست و پنجمین مانور زلزله به عنوان «مدرسه ایمن، جامعه تاب آور» در سطح استان این مانور برگزار شده است.

قطعا در مواجهه با مخاطرات، مهم‌ترین رکنی که به تاب آوری یک جامعه در کاهش عوارض حادثه کمک می‌کند، آموزش مردم آن جامعه است که دانش آموزان به عنوان ارکانی که می‌توانند هم در آموزش خانواده‌ها و هم در آموزش عمومی تأثیرگذار باشند، افزایش سطح دانش عمومی آن‌ها در مواجهه با مخاطرات کمک شایانی در ایمن سازی و افزایش تاب آوری جامعه خواهد کرد.

استان خراسان رضوی نیز از استان‌های زلزله خیز و دارای گسل‌های فعال است؛ کما اینکه امسال در گسل‌های همجوار، ما چندین زلزله بیشتر از شش ریشتر را شاهد بوده ایم که مردم هم آن‌ها را در بسیاری از نقاط استان به ویژه نقاط شرقی استان حس کرده اند.

به همین جهت پرداختن به این آموزش‌ها در استان خراسان رضوی از اهمیت ویژه و مضاعفی برخوردار خواهد بود.

امیدواریم با اهتمام یکایک آحاد جامعه و دست اندرکاران حوزه آموزش، به ویژه معلمان، والدین و انجمن اولیا و مربیان روز به روز با ارتقای سطح آگاهی و دانش عمومی دانش آموزان، نقش شایانی در سطح ایمن سازی و تاب آوری جامعه ایفا کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->